Hogyan tervezze meg felújítását a leggyorsabban, felesleges utánjárás nélkül?

Szerezzen be mindent egy helyen a legjobb, legkedvezőbb ajánlat kiválasztásával, és mindezt úgy, hogy nem kell drága időt tölteni az üzletek végigjárásával, árlisták böngészésével!

arajanlatkeres.jpgAz Ajánlatkérés menüpont alatt, több mint 100 építőanyag- és burkolatkereskedő cégtől kérhet árajánlatot, és választhatja ki a számára legelőnyösebbet.

A weboldalon megtalálható térkép segítségével könnyen kiválaszthatóak a lakóhelyhez legközelebb eső kereskedések, és kérhet ajánlatot a felújításához szükséges összes építőanyagra, burkolatra.

Ezek után nem marad más hátra, mint hogy kiválasztja a legkedvezőbbet a 9x-es garanciát vállaló MÉBKER-kereskedéseknél, ahol garantáltan profi kiszolgálásban részesül.

9x-es MÉBKER Hálózati garancia
Egy hálózat, melynek üzleteiben Ön csak előnyöket kaphat, és nem is akármilyeneket!

Hogyan lehet a lakásfelújítás akár élvezetes feladat?
Ha Ön éppen burkolási munkálatok előtt áll, és nem szeretne akár már pár hónap múlva dühöngve telefonálgatni a kivitelezőjének, akkor érdemes kicsit alaposabban átgondolnia,
hogy
• szeretne-e okosan dönteni és olyan csemperagasztót, fugázóanyagot, és szilikont választani,
mellyel minimálisra csökkentheti a lapok felválását, és
• szeretne-e olyan kivitelezővel együttműködni, aki valóban szakszerűen rakja le az Ön által
választott csempét, így az utolsó kockázati tényezőt is ki tudja zárni.

Mert ha csempéi felválnak, nem csupán bosszúság éri, hanem komoly anyagi kár is!
1. új ragasztót kell vennie,
2. új szakembert kell keresnie, aki ismét elkéri a munkadíját,
3. új járólapokat kell vennie azok helyett, melyek tönkrementek.

Ez a kivitelezés költségét könnyedén megduplázhatja! Nagy könnyelműség valamiért
kétszer annyit fizetni, amit már elsőre is profi módon meg lehet oldani?

De mitől lesz Ön maximálisan elégedett? Miért válassza a MÉBKER hálózat üzleteit?

9xgarancia.JPG9xgarancia1.JPG

Amit a MÉBKER hálózati 9x-es garancia nyújt Önnek:

 1. Telefonos garancia: Önnek üzletünkben egy állandó kapcsolattartója van, aki fogadja az Ön telefonhívásait, akihez tud bármikor fordulni, ha kérdése van, ha elakad a kivitelezésben, felújításban.
 2. Mosoly és kedvesség garancia: nálunk Ön a legfontosabb! Önt mindig szívesen, kedvesen és mosolygósan fogadjuk, és minket minden részlet érdekel. Minden körülmények között törekszünk arra, hogy Ön az üzletünkben jól érezze magát, élvezze a keresgélést, válogatást, vásárlást. Segítséget adunk a helyes vásárlási döntéshez és a termékek helyes kiválasztásához.
 3. Szakértői garancia: szakértő kollegáink díjmentes szakmai tanácsadással és termékeink szakszerű bemutatásával segítik Önt, hogy ne érhesse bosszúság, és hogy a tudatosan vásárló, jól informált, a végeredménnyel hosszú távon elégedett tulajdonosok közé tartozzon.
 4. Probléma megoldási garancia: nincs olyan szakmai probléma, melyre nálunk nem talál megoldást, hiszen széles termékskálával, sok újdonsággal és maximális rugalmassággal tudunk reagálni a piaci igényekre.
 5. Szakember garancia: nem érheti Önt meglepetés, ha az üzletünk által ajánlott burkolót bízza meg a kivitelezéssel, hiszen a megfelelő időben elkezdi a munkát, a megadott határidőre fogja befejezni, és az ajánlatában megadott árat kell fizetni a kivitelezés végén.
 6. Szállítási garancia: miattunk nem csúszhat a kivitelezése, hiszen a nálunk megrendelt termékek az ígért határidőre rendelkezésére fognak állni.
 7. Ár garancia: biztos lehet abban, hogy a kivitelezéséhez a nálunk vásárolt termékeket minden esetben a megrendeléskor megállapodott áron fogja megkapni.
 8. Elégedettségi garancia: a szakértőink által ajánlott szakemberek, és az általunk forgalmazott termékek garantálják a magas minőséget. Ezáltal garantálva van az Ön elégedettsége is, és az, hogy otthona szépségét és kényelmét addig élvezhesse, ameddig szeretné.
 9. Reklamációkezelési garancia: a nálunk megvásárolt termékek esetén a reklamációkat minden esetben kezeljük, soha nem hagyjuk magára a vevőinket ebben. Minden hozzánk beérkező reklamációt hozzáértő, kompetens személyekkel kivizsgáltatunk. A reklamációk kivizsgálása során mindig azt helyezzük előtérbe, hogy megtaláljuk a megoldást az építtető
  megelégedettségére.