Letölthető kiadványok


Letöltés

Hogyan őrizhetjük meg parkettánk szépségét hosszú távon?

Kiábrándító látványt nyújt parkettája megkopott látványa?

Ha elege van abból, hogy kifakult parkettája elcsúfítja lakása hangulatát, akkor itt az ideje, hogy változtasson!

Tart a várható költségektől, a napokig elhúzódó munkától, és a parkettalakk kellemetlen szagától?

Nyugodtan belevághat, félelmei alaptalanok. Ha fél attól, hogy a felújításhoz a régit fel kell szednie és le kell cserélnie az egész parkettát, akkor téved!

Szükségtelen a komplett burkolatcsere, ugyanis létezik olyan környezetbarát megoldás is, amellyel rövid idő alatt varázsolható újjá meglévő parkettája.

Ezt a környezetbarát megoldást megismerheti a „Hogyan őrizhetjük meg parkettánk szépségét hosszú távon" c. lakossági kiadványunkból, melyet az adatai megadása után letölthet.

„Számomra meggyőző volt, amit leírtak. A kiadványt most olvastam el. Most vagyok túl egy lakásfelújításon, ezeket a problémákat számba vettem én is. Úgy érzem, hogy jól döntöttem, mert a leírásban is megtaláltam a válaszokat. Az oldószermentesség meggyőzött, a régi parketta felújítását látom anyagilag és esztétikailag is kedvezőbbnek. Egyszerűen, laikusoknak is érthetően írják le az előnyöket. Másfajta Mapei terméket is használtunk a lakásfelújítás során, a szakember és én is elégedett voltam." – Fekete Éva

„Egy színvonalas és meggyőző kiadványt kaptam, ami egy számomra ismeretlen új termékről szólt. A két parkettás szobánk közül az egyikben nagyon karcos és elhasználódott már a lakk, nem beszélve a sárga színéről. Azonban a kb. 30 évvel ezelőtt Gemini lakkal történt kezelés élménye még mindig kísért. Több mint egy hétig kipakolva, a rettenetes bűz, és még hetekig, hónapokig érezhető oldószerszag emléke eddig távoltartott attól, hogy a parketta felújításán gondolkodjam. Talán mások is együtt élnek a lepusztult parkettájukkal anélkül, hogy tudnák, van mód a gyors és kevésbé zavaró felújításra." – Tóth Aladár