MÉBKER-ről

MÉBKER-kereskedések: Ahol a vevő garantáltan megkülönböztetett figyelemben részesül

2011 februárjában számos építőipari cég döntött úgy, hogy csatlakozik a Mapei Kft. kezdeményezéséhez, az Első Magyar Építőanyag- és Burkolatkereskedők Hálózatához. Ők ezzel a lépéssel egy erősebb piaci működés és folyamatos fejlődés mellett tették le voksukat.

Tették mindezt azért, hogy a náluk vásárlók csak előnyöket kapjanak, és nem is akármilyeneket.

Az építkezők, felújítók országszerte 56 cég közel 100 építőanyag- és burkolatkereskedésében találkozhatnak a MÉBKER logóval, ami nem pusztán egy hálózatot takar, hanem garanciát a professzionális szakmai kiszolgálásra, stabilitásra és vevőközpontú szemléletre.

A hálózati tagság csak előnnyel jár mind a tagok számára, mind az egész építőipari piac számára is, hiszen egy ilyen előremutató és példaértékű összefogással fellendülés várható.

A MÉBKER hálózat kereskedéseiben a vevők egy 9X-es garanciával is találkozhatnak:

A pdf megtekintéséhez kattintson ide!

mebkergarancialevel4.jpg

Szakmai tanácsadással segítik a felújítókat, építkezőket a MÉBKER hálózat kereskedései, valamint szakértő kollegáik, hogy tudatosan vásárló, jól informált, a végeredménnyel hosszú távon elégedett ház vagy lakás tulajdonosok közé tartozzanak a vásárlóik.

Látogassa meg Ön is a MÉBKER hálózat üzleteit, hogy a felújítási munkái valóban rekordidő alatt, a lehető legjobb minőségben, a lehető legkedvezőbb áron készülhessenek el, hogy évekig problémák nélkül élvezhesse annak eredményét.

 

logo-vegleges-curves.png logo-motto-hu-feher.png